937.116.002

Avinguda Barberà, 226-236, local 4, 08203 Sabadell

ABIERTO TODOS LOS DÍAS DE LA SEMANA

  • Español
  • Català

MATRICÚLATE

Facilítanos tus datos y contactaremos contigo con la mayor brevedad para ampliarte la información y posibilitar el alta.

 

    He leído y acepto las condiciones

    De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de ESCOLA DE IOGA I SALUT INTEGRAL. Pot exercir els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça de ESCOLA DE IOGA I SALUT INTEGRAL, Avinguda Barberà, 226-236 local 4, 08203 Sabadell, Barcelona o mitjançant correu electrònic a info@escolaioga.com
    Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les dades no han estat modificades i que tenim el consentiment per remetre-li publicitat i/o informació que pugui ser del seu interès. D'acord amb allò que estableix la Llei 24/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment per realitzar comunicacions publicitàries que puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic equivalent.